THE LAST RESORT OSTAJU BEZ BEEF-a – OPROŠTAJNI KONCERT U BEOGRADU!

Datum objave:12.10.2017

Pročitano:3488 puta

Datum održavanja: 21.10.2017

Lokacija: Dom omladine Beograd

Nastup na Belgrade Riot festivalu 21.oktobra za The Last Resort kao i za sve njihove fanove, biće poseban – u Beogradu se bend oprašta od dugogodišnjeg člana, gitariste Beef-a!

Legendarni punk i Oi! britanski bend The Last Resort pre nekoliko dana objavio je na svom facebook profilu da se posle dugo godina zajedničkog rada opraštaju od svog dugogodišnjeg gitariste Beef-a.

 

The Last Resort

 

Nastup na Belgrade Riot festu 21.oktobra u Domu omladine Beograda biće im poslednja zajednička svirka i poslednja prilika da ih u ovom sastavu vidimo na bini!

„Beef je zaista bio važan član benda“ kaže JJ i dodaje: „ Roi i ja sviramo sa njim otkad znam za sebe, tako da je logično da sam jako tužan što ide. Na zvuku gitare i sviračkom stilu zavide mu mnogi gitaristi punk i Oi! scene i to je bio vrlo važan deo onoga što je on donosio u bend“


The Last Resort su objavili i da traže gitaristu koji će ga zameniti, ali sviračke sposobnosti nisu jedino što očekuju od njega: „Beef je i pisao pesme sa mnom. Ima odličan sluh za sve ono što se u pesmi dešava, tako da će mi nedostajati i ta njegova strana... Od onoga ko ga bude zamenio sigurno ću tražiti i da učestvuje i u pisanju pesama.“


Javilo im se već mnogo gitarista koji su zainteresovani da dođu na Beef-ovo mesto, ali su momci izabrali trojicu koji će se boriti za ovu poziciju. „Rano je da kažem šta će se sve promeniti u trenutku kad on ode a šta će ostati isto“ rekao nam je JJ pred ovaj oproštajni koncert u Beogradu „ono što znam je da će publika u Beogradu videti jedan prokleto dobar koncert – mi uvek dajemo 100%! Nismo bili u mogućnosti da dođemo desetak godina, tako da mislim da ne treba da propustite ovaj koncert, jer može da se desi da na sledeći nastup čekate još toliko...“

Koliko god da prođe do njihovog sledećeg koncerta u Beogradu, ovaj nastup nipošto ne smete propustiti, jer ćete postati deo punk istorije! Dođite da zajedno, na pravi način ispratimo legendarnog Beef-a iz benda koji volimo!

Treći Belgrade Riot Fest održaće se 21.oktobra od 20h u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a pored The Last Resort na festivalu će nastupiti bendovi Birtija, Drink Or Die, Žuta minuta, Štab i Cepeni Ćunci.


Ulaznice po ceni od 1490 dinara već su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima. Na dan festivala cena ulaznice iznosiće 1890 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :