Sven Väth priredio spektakl na plaži na Koh Samuiju!

Datum objave:09.02.2015

Pročitano:5177 puta

By:Gorana Romčević

Lokacija: Cha Cha Moon Beach Club, Thailand

Sven Väth, živa legenda sveta elektronske muzike, ovog vikenda pokidao je Cha Cha Moon Beach Club na tajlandskom ostrvu Koh Samui, svirajući masivni set u trajanju od četiri sata! Papa Svenov zarazni groovy techno i house bitovi kreirali su euforičnu atmosferu kao na Ibici, koja nije prestala do samog kraja žurke. Plaža na Samuiju postala je techno utočište za više od 1 300 klabera koji su došli iz 40 zemalja. Ovaj spektakularni event organizovala je Nakadia, globalna DJ zvezda koja živi u Berlinu, a podrška su bili Darragh Casey koji je zagrejao masu i Tj Tiesjungle koji je svirao na afterpartiju u klubu Sound.

 

 Sven Väth priredio spektakl na plaži na Koh Samuiju! | Thailand | Cha Cha Moon Beach Club | 2015

 

“Neverovatna noć u Cha Cha Moon klubu! Hvala Nakadiji i timu!”, izjavio je legendarni Sven nakon događaja.

 

I dalje sam obuzeta utiscima od te noći. Event je podigao clubbing na Tajlandu na novi nivo. Za mene, to nije bio samo najbolji event ikada na Tajlandu, nego i jedan od najboljih eventa u mom životu i želim da zahvalim svakoj osobi koja je bila deo toga. Hvala vam!, rekla je Nakadia.

 

 

Sven Väth konstantno pokazuje zašto je jedan od najpoznatijih artista elektronske muzike svih vremena. Za 30 godina karijere, njegova muzika i zarazna energija pokorili su bezbroj plesnih podijuma na svetu i napravile njegove nastupe noćima za pamćenje. Dobro je poznat i kao inovator, odgovoran za razvoj i popularizaciju klupske kulture širom sveta. On vodi čuvenu platformu Cocoon koja objedinjuje booking agenciju, event agenciju i label, a Cocoon eventi na Ibizi su, zbog oštrog muzičkom i umetničkog profila, među najuspešnijim partijima već godinama.


Nakadia, internacionalna DJ superstar dama sa Tajlanda, jedna je od najželjinije iščekivanih artista u svakom klubu i na festivalu na kom nastupa. Bazirana u Berlinu, ona pokorava sve evente u Evropi, od Nemačke do Ibize, a svake godine je i na turneji po Aziji. Poznata je po selekciji moćnih tech tjunova i sjajnoj veštini miksanja, koje su dobro iskombinovane sa njenom harizmatičnom ličnošću. Svaki njen DJ set je pojačan njenom izuzetnom energijom koja svaku žurku čini specijalnim klabing iskustvom i donosi euforiju klaberima širom sveta.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :