SILICONE SOUL: Omiljeni party sastav ponovo gost beogradske BARUTANE!

Datum objave:26.05.2015

Pročitano:6438 puta

Datum održavanja: 30.05.2015

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Mnogim Beograđanima omiljeni party sastav Silicone Soul ponovo će biti gost naše prestonice ove subote, 30. maja – i to u prostoru u kom se osećaju gotovo kao kod kuće, beogradskoj “Barutani”! Žurka počinje u 23h uz domaću podršku u sastavu Fakir (Noise Destruction) & Alexandar (iFace).

 

 SILICONE SOUL: Omiljeni party sastav ponovo gost beogradske BARUTANE! | 2015 | Klub Barutana Beograd


Nakon što su protekle godine “zapalili” Barutanu, donevši jednu od najboljih žurki sezone, Graeme Reedie i Craig Morrison se vraćaju “na mesto zločina” i najavljuju još bolji provod! Za ovu subotu pripremili su neke sveže trake, ali i većinu pesama koju su Beograđani navikli da slušaju u okviru njihovih DJ setova. 

 

 

Silicone Soul su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste i upisali nekoliko najvećih nagrada u elektronskoj muzici.

 

Ulaznice se mogu kupitii u pretprodaji po ceni od 690 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.
 

Dan ranije, u petak 29. maja, beogradski hiphop sastav THCF započinje seriju klupskih žurki pod nazivom “Pravimo show” – upravo u Barutani.

 

Budite u toku na www.facebook.com/barutanabeograd


vrh strane
Komentari (3)
Pošalji komentar
Jebiga
30.05.2015 22:43
Kapiram da kad bi doveli nekog novog, niko ne bi ni dosao jer ga ne poznaje.. Ovo im je sigurica..
ahahah
30.05.2015 22:34
ahahhaahahhaha hahahhahahahaha a stvarno svake godine vec 100 unazad dolazi silikon kapiram da nam daju sa popustom bas bas
pa bre
30.05.2015 19:29
smorili su vise. silikonci i astrali kao da zive negde u bg-u, pa se samo spuste do kalisha... dajte nesto novo!!! sve se vrti u krug...


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :