Preko 40 party brodova na ovogodišnjem Outlook festivalu

Datum objave:18.05.2017

Pročitano:2389 puta

Datum održavanja: 06.09.2017 - 10.09.2017

By:Marina Hrvaćanin

Lokacija: Pula, Hrvatska

Objavljen je raspored posebne poslatice Outlook festivala - svakodnevnih, tročasovnih žurki na brodovima. Deep Medi, Metalheadz, Shogun Audio, te Starwarz i Dispatch samo su neke od ekipa koje će obradovati ovogodišnje posetioce Outlooka. Ulaznice za žurke na brodovima u prodaju se danas (18. maj) od 21 čas, a s obzirom da svake godine “planu” u minutama, preporučujemo da budete brzi ako želite plesati na pučini uz nastupe omiljenih performera. Više informacija o rasporedu žurki, kao i samim ulaznicama možete pronaći ovde.

 

Outlook festival 2017

Outlook festival, koji ove godine slavi 10 godina postojanja, zaljuljaće tvrđavu Punta Christo u Puli od 6.-10. septembra. Koncert otvaranja Outlook festivala održaće se u sredu, 5. septembra 2017. godine u pulskoj Areni. Na njemu će nastupiti Dizzee Rascal sa ekskluzivnim Outlook setom, DJ Shadow i The Outlook Orchestra, koji okuplja najfinije britanske muzičare, kao i 20 sjajnih imena sa svetske muzičke scene, spajajući tačke od reggae-a do drum’n’bassa (Pharoahe Monch, General Levy, Jenna G, Dawn Penn...).


Na samom festivalu nastupiće krema soundsystem kulture. Preko 250 izvođača nastupaće kroz 4 dana, kako bi proslavili desetogodišnjicu festivala. Među headlinerima se nalaze imena kao što su: Ghostface Killah, Goldie, Shy FX, Foreign Beggars, Mad Professor, Fabio, Randall, Digital Mystikz i mnogi drugi.

 

 

Ulaznice za festival, kao i za koncert otvaranja, mogu se kupiti online putem Entrio sistema, a više o samom festivalu možete saznati na zvaničnoj stranici festivala, kao i putem portala Pozitivnog ritma.


Vidimo se u Puli!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :