Osmi rođendan BANDA PANDA kolektiva

Datum objave:03.10.2018

Pročitano:1608 puta

Datum održavanja: 05.10.2018

Lokacija: Beograd

Beogradski di džej duo Banda Panda obeležava već 8. godinu na sceni elektronske muzike. U petak, 5. oktobra, na Brodu 20/44 organizuju rođendansku žurku i pozivaju vas da se pridružite njihovoj klubskoj proslavi!

 


Sledećeg petka uz Johanu i Dušana Lilića, koji su osnivači Banda Panda kolektiva, slušaćemo Manfredasa, gosta iz Litvanije, pozntog po sjajnim izdanjima na etiketi Les Disques De La Mort.


Johana i Dušan Lilić kao Banda Panda prvi put su nastupili 2010. godine, a od tada su radili u svim većim klubovima u gradu i regionu, te nastupali na brojnim festivalima. U to vreme bili su među prvim domaćim di džej ekipama koje su žurke bogatili prostornim instalacijama i tematskom scenografiojom. Prepoznatljivi su i po provokativnim video tizerima koje postavljaju na društvene mreže.

 

Banda Panda


Poslednjih godina BP ekipa doprinela je razvoju domaće klubske scene dovodeći aktuelne svetske di džejeve i producente poput Acid Arab, Juju & Jordash, Manfredas, Moscoman, Rodion, Alien Alien, Cosmo Vitelli, YØR, Jessica 6, Crackboy, Innershades...
Pored toga, ovaj kolektiv organizuje dve party serije –F-Society i Bipolar. F-Society veče se dešava na nedeljnom nivou i posvećeno je promociji ženskih di džejeva i njihovom umrežavanju, dok tokom Bipolar večeri Johana i Dušan puštaju sa left-field domaćim i internacionalnim umetncima poput Manfredasa, Moscomana, Alien Alien, Mangulica FM, DJ Overdosea (live), Chorbike, WC7, DJ Sundae i 33.10.3402.


Petak, 5. oktobar / Klub 20/44 / start od 23h / ulaz: 500 dinara


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :