Âme ponovo pred beogradskom publikom

Datum objave:17.03.2017

Pročitano:5764 puta

Datum održavanja: 17.03.2017

By:Marija Ćurčić

Lokacija: Drugstore

Nakon tri godine od poslednjeg nastupa pred beogradskom publikom, 17. marta u klubu Drugstore Beograd, imaćete prilike da uživate u muzici koju nam donosi ovaj nemački DJ dvojac.

 

 Âme


Âme je nemački sastav koji čine Kristian Beyer i Frank Wiedemann. Spojeni ljubavlju prema detroitskom tehnu i čikaškom hausu još 2003. ovaj tandem u kolaboraciji sa Dixon – om 2005. osniva lejbl Innervision i kreće u potpunu dominaciju na polju svetske elektronske muzičke scene. Publiku su „kupili“ čuvenom numerom Rej, neizostavnom trakom seta skoro svakog DJ – a, a za kojom su se hitovi samo nizali. Česti gosti najpopularnijih svetskih klubova poput londonskog kluba Fabric, berlinskog Berghain – a , tokijskog Air – a , kluba Trouw u Amsterdamu i mnogih drugih, tokom više od decenije rada stvorili su veoma svestran prilaz elektronskoj tech house muzici. Spajanjem naočigled nespojivog, zajedno su uspeli da bez premca koketiraju i kreću se kroz kompletnu istoriju elektronske muzike, bez vezivanja za određene šablone i metode puštanja iste.


Sa beogradskom publikom ovoga puta družiće se Kristian, a njemu će se za pultom pridružiti i ekipa sačinjena od dva naveliko poznata domaća DJ – a, tačnije Kristijan Molnar i jedna dama – Tijana T. Kristijana i Tijanu imali ste prilike da čujete više puta u klubu Drugstore, ali i mnogim drugim klubovima poput 20/44, KC Grad, DOT, kao i na brojnim festivalima kao što su Exit, Dimensions, Sonus…


Drugstore vas poziva da zajedno uživate u ehu magične muzike koja se probija kroz masivne zidove jednog od najboljih klubova elektronske muzike u Beogradu, a sve to na prvoj žurki u nizu sasvim novog kanala na vašim malim (ili velikim) ekranima – Clubbing TV Adria - prvog i jedinog TV kanala posvećenog isključivo elektronskoj muzici, festivalima, kao i svetskom i domaćem klabingu i ljudima koji su neizostavani činioci istog.


Ograničeni kontigent karata po promotivnoj ceni od 690 dinara možete nabaviti na svim Eventim i GIGS TIX prodajnim mestima ili online. Više informacija potražite na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :