KLUB DOT: MANTON I VIETMENS SU VOZAČI ČETVRTKA

Datum objave:02.04.2018

Pročitano:1881 puta

Datum održavanja: 05.04.2018

By:Veljok

Ukoliko hoćete da se dobro pripremite za vikend i imate dobru podlogu za naredne dane, u klubu DOT će se desiti avanturistička priča koju će Manton i Vietmens pokušati da vam najiskrenije dočaraju. Naime, radi se o lokalnim nadama, za koje je potrebno naoružati se dubokim osećajem  za putovanje, jer će se upravo to desiti u četvrtak, ali ne brinite se, bićete vraćeni na polaznu tačku, bogatiji za jedno inspirativno muzičko saznanje.

 

Manton, Vietmens
 
MANTON


Lokalni talenat koji već ima atraktivan produkcijski portfolio, sa numerama punim atmosferičnih ideja, koje Manton konstantno istražuje.  Između ostalih, zahvalne muzičke etikete za njegov rad su: Society MusicRecordings, Synchronic Recordings, SMR Underground, Patent Skillz i Tauten. Vredno je pomenuti njegov remiks za Christophera Ivora (A Must Have Records), koji je propraćen i kroz intervju, u kom možete saznati i više detalja o njemu.

Što više slušate muziku od ovog dečaka, uvidećete da je muzička širina u velikoj meri prisutna, a raspolaganje veštinama takođe široko. Ono što zapravo potvrđuje dosadašnji trud Manton momka se može čuti u njegovom miksu za Mixmag Adria, pod nazivom Morning Bang, gde je akcenat bačen na percipiranje zvukova koji se mogu čuti na “žurci posle žurke” iliti afteru.
 
VIETMENS


Mladi di-džej duo, koji je nedavno već nastupao u klubu DOT i pokazao da se radi o potencijalu, koji valja ostati u pamćenju.
Jedan od njihovih muzičkih autputa je otvaranje jednog od stejdževa na Šumadija Festu u Kragujevcu, kada su na solidan način pokazali njihove veštine. Selekcija numera na pomenutom nastupu se ne može opisati jednom rečju, jer se radi o fuziji raznih žanrova, kompaktno iskombinovanih, pa je možda najbolje pritisnutiplay i čuti o čemu se tu radi.  Takođe, valja ispratiti i njihovu seriju mikseva pod nazivom “Vietnam Room“, koji do sada broji 5 primeraka.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :