Кукла, Kezz i Časna sestra u klubu Knap

Datum objave:03.02.2020

Pročitano:1667 puta

Datum održavanja: 15.02.2020

Lokacija: Beograd

Knap Club u jednoj večeri predstavlja tri važne umetnice čiji su zvuci postali bitan deo pop i elektronske scene u zemlji i regionu. Slovenačka umetnica Kukla, Tamara Ristić Kezz (nastupale zajedno prošle godine na manifestaciji Zvuk Beograda) i Časna sestra nastupiće 15. februara 2020 od 22h.

 

Knap klub

Кукла je samoproglašena slovenska gangsta geiša pop umetnica, koja peva uglavnom o oružju i ljubavi, s konstantnom borbom izmedju unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta. Njen autentičan pop zvuk i sjajni vizual identifikuje mladost Zapada i zadržava posebnu slovensku introspekciju i fatalizam - dok svoj identitet koriguje kroz kolektivnu memoriju prožetu balkanskom emotivnom i krvavom istorijom u kodiranoj svakodnevnici.
U januaru 2019. godine izdala je svoj debitantski album `Katarina` , dok trenutno radi na svom drugom albumu `Fantasy`.

Facebook Event: Кукла / Kezz / Časna sestra / Knap Club

Kezz - Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Njen muzički izraz je prepoznatljiv po jedinstvenoj kombinaciji savremenog, elektro organic zvuka i stilizovanog pevanja inspirisanog izvornom muzikom Balkana, ali i po veoma emotivnoj interpretaciji i jakoj energiji. Uživaćete u fuziji muzičkih žanrova koji sve pokreće na ples.

Sve progresivnija i traženija na domaćoj sceni DJ Časna sestra - Marija Nikolić, upotpunjuje ovo balkansko crnilo i plavetnilo u urbanom tretmanu, sprema set koji uvek u Knap Club-u proizvodi i kontroliše zanos, čednost, destruktivnu misao i greh.

Ulaz 400rsd


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :