John Digweed: Eksplozija energije za sve ljubitelje elektronske zvuka!

Datum objave:08.04.2015

Pročitano:5482 puta

Datum održavanja: 25.04.2015

Lokacija: Hangar kod Luke Beograd

Jedan od najpopularnijih DJ-eva na planeti dolazi u Beograd 25. aprila u čast jubilarnog rođendana naše tehno zvezde Lee Dobričić! Karijera John Digweeda poznata je po eksplozivnoj energiji koja se već dve decenije ne menja. On je osnivač agencije Bedrock Records, doma DJ zvezda kao što su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey. Autor velikih hitova Gridlock i progressive himne Heaven Scent, bio je desetogodišnji rezident u najpoznatijem njujorškom klubu “Tvil”, a potom i izglasan za najboljeg svetskog underground DJ-a. 

 

 John Digweed: Eksplozija energije za sve ljubitelje elektronske zvuka! | Hangar kod Luke Beograd | 2015

 

U svojim setovima kombinuje različite stilove, od progressive house-a, tehna, tech housea pa sve do minimala. Za razliku od mnogih drugih, John ostavlja poseban zvučni pečat zbog čega ga ljubitelji elektronske muzike širom sveta obožavaju. Upravo to pokazuju svakonedeljni nastupi u najvećim svetskim klubovima, tokom kojih fuzija originalnih instrumentalnih talasa sa potporom snažnih bas ritmova ostavlja bez daha!

 

Zaokružite subotu, 25. april, u svojim klupskim kalendarima i pripremite se za spektakularan party! Digweed će nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, a ulaznice za ovaj spektakl u najavi već se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Aktuelna cena ualznice za ovaj događaj iznosi 900 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :