Barutana klub Beograd

ITKONEKT: Prvi IT sajam zapoššljavanja u Srbiji!

Datum objave:19.03.2015

Pročitano:5830 puta

Datum održavanja: 23.05.2015 - 24.05.2015

Lokacija: Crown Plaza, Beograd

Kaciga za virtuelnu realnost, simulacija novih radnih mesta, kako izgleda biti programer u 21. veku, moderne kancelarije sa stolicom za masažžu i prostorom za igrice, bilijar i flipere, samo su neki od načina na koji će se predstaviti kompanije na prvom sajmu zapoššljavanja namenjenom isključivo IT industriji. Koje su sve prednosti i kako danas izgleda raditi u modernim IT kompanijama, saznaće svi posetioci ovog događaja.

 

 ITKONEKT: Prvi IT sajam zapoššljavanja u Srbiji! | Crown Plaza | Beograd | 2015


Prvi IT sajam zapoššljavanja će se održati 23. i 24. maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, a zainteresovani se već mogu prijaviti putem sajta profile.it-konekt.com.


Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Cosmic Development, Humanity, Manpower, Trizma, Telenor, Efront, Vast, DDOR, Conveo solutions i drugi.


Otkrivanje grešške u kodu, učestvovanje u pravljenju mini aplikacija, reššavanje zanimljivih problema, ovako će IT stručnjaci moći da testiraju svoja znanja. Pojedine kompanije na ITjobfairu će na licu mesta obaviti prvi krug selekcije i upoznati se sa svojim potencijalnim kandidatima.


Prvi IT sajam zapoššljavanja će biti organizovan u okviru većeg događaja pod nazivom ITkonekt, koji će sadržžati jošš dva dela: GameSpace, u kojem će se okupiti svi zainteresovani za gejming, i ITconference, gde će veliki stručnjaci u IT industriji govoriti o najnovijim trendovima u IT-ju.


Posebno će biti zanimljiv GameSpace, prostor gde će na raspolaganju biti sve ono što danas čini najuzbudljiviji deo gejming sveta - stari fliperi u koje su ugrađene nove igrice, Microsoft Xbox, Kinect, najmodernija grafika za igrice. Učesnici neće imati samo priliku da isprobaju najnovije igrice na tržištu, nego i testiraju nove ideje, kodiraju delove video igrica na licu mesta…. Za one koji žžele da pokažžu neku novu i originalnu igricu koju su samostalno kreirali, postojaće mogućnost prezentacije i takmičenja indie developera (nezavisnih developera u gejmingu), koji će ovako moći da steknu nove fanove ili da obraduju one koji ih već prate.


Nikada ranije nije održžan ovakav događaj u Srbiji. Cilj ITkonekta je da na jednom mestu okupi najkvalitetnije IT stručnjake i pokrene stvaranje najveće IT zajednice u zemlji. Ovo će biti polaziššte za stvaranje jakog brenda koji će doprineti promociji IT-ja u Srbiji, inicirati pozitivne promene i jošš bolji razvoj IT industrije, i podstaći obrazovanje sve višše kvalitetnih IT stručnjaka i profila koji su tražženi na tržžišštu. 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :