Klub Barutana Beograd

INE KAFE: Punk-rock sastav iz Bratislave na evropskoj turneji!

Datum objave:03.03.2015

Pročitano:4708 puta

Datum održavanja: 06.03.2015 - 07.03.2015

Lokacija: Beograd & Bački Petrovac

20 GODINA POSTOJANJA EVROPSKA "NEVHODNY TYP" TURNEJA 2015.

Inekafe su osnivani 1995. godine. Pevač, gitarista i kompozitor muzike i pisac tekstova je Vratko Rohoň. Za vreme prve dve godine bend snima dva demo snimka „Kachny“ i „Situacija“. Svoj prvi album izdaju 1998. godine pod nazivom „Vitaj!“ u svojoj izdavačkoj kući Shotgun records. Ovaj album doživljava uspeh kod neopank publike, prodaju 5.000 primeraka i bend počinje da održava koncerte. 1999. godine izdaju svoj drugi studijski album „ Čumil“ koji izlazi pod svetskim brendom Universal Music i bend kreće na svoju drugu turneju. Prodaja ovog albuma dostiže tiraž od 20.000 primeraka. Naredne godine bend izdaje do sada najprodavaniji album „ Je tu niekto?“ sa kojeg je prodato više od 30.000 primeraka. Godinu dana kasnije sledi album „ Príbeh“ a 2003.-e godine album „ Bez udania dôvodu“. Ovi albumi izlaze pod brendom Warner music.

 

 INE KAFE: Punk rock sastav iz Bratislave na evropskoj turneji! | Beograd | Bački Petrovac | 2015

 

Bend aktivno svira a 2005.-e godine odsvirao je svoj 1.000-ti koncert. 2006.-e godine bend prestaje sa sviranjem ali na osnovu velikog pritiska sa strane publike 2011. godine najavljuju svoj povratak. Neki koncerti „Comeback tour“ su rasprodati za otprilike nekoliko sati. Naredne godine izlazi, po redu već šesti studijski album „Právo na šťastie“, ponovo pod brendom Universal music. Bend i dalje održava koncerte. Tokom ovog perioda bend snima svoj sedmi studijski album "Nevhodny typ" a za 2015. godinu je pripremio istoimenu veliku evropsku turneju povodom 20. godišnjice osnivanja benda. Izdat je pod njihovim brendom „Shotguns records“. Za vreme svog postojanja bend je odsvirao preko 1.300 koncerata u zemljama poput Slovačke, Češke, Ukrajine, Poljske, Nemačke, Velike Britanije i SAD. Karakteristike benda su ritmičke rok ili pank pesme sa jakim refrenima koji su postavljeni na prirodi tekstova.
 

 INE KAFE: Punk rock sastav iz Bratislave na evropskoj turneji! | Bački Petrovac | 2015

 

Svoje prve koncerte u Srbiji Ine Kafe će održati u klubu Vrbara u Bačkom Petrovcu u petak 6. lll 2015.g. i u Domu omladine Beograda u subotu 7. lll 2015.g.. U bačkoperovačkom klubu Vrbara će Ine Kafe podržati: MANJAK INSPIRACIJE (punk-rock, Stara Pazova), ZEMLJOTRES (r'n'r, Aradac), CEPENI ĆUNCI (punk-rock, Ladovica) i ZBOGOM BRUS LI (punk-rock, Novi Sad). Dan posle u klubiću Doma omladine Beograda će ih podržati: ZEMLJOTRES (r'n'r, Aradac), CEPENI ĆUNCI (punk-rock, Ladovica), GAVRILO PRINCIP (punk-rock, Smederevo) i ZBOGOM BRUS LI (punk-rock, Novi Sad).

 

 INE KAFE: Punk rock sastav iz Bratislave na evropskoj turneji! | Beograd | 2015


Cene ulaznica za ove koncerte je 500 dinara po koncertu. Karte će moći da se kupe na same dane koncerta na ulasku u klub Vrbara ili Dom omladine Beograda. Najverovatnije se neće pojaviti i u pretprodaji ali ćete biti blagovremeno obaveštene i obavešteni ako se to dogodi.

INE KAFE
(punk-rock, Bratislava)
http://www.inekafe.sk/

PODRŠKA:

MANJAK INSPIRACIJE
(punk-rock, Stara Pazova)
https://www.facebook.com/manjak.inspiracije?ref=ts&fref=ts

ZEMLJOTRES
(r'n'r, Aradac)
https://www.facebook.com/zemljotres.aradac?fref=ts

CEPENI ĆUNCI
(punk-rock, Ladovica)
https://www.facebook.com/pages/Cepeni-Cunci/108409255874092?fref=ts

GAVRILO PRINCIP
(punk-rock, Smederevo)
https://www.facebook.com/punkgavriloprincip?fref=ts

ZBOGOM BRUS LI
(punk-rock, Novi Sad)
http://en.wikipedia.org/wiki/Zbogom_Brus_Li

FACEBOOK EVENT-Bački Petrovac:
https://www.facebook.com/events/753967867989873/?ref_newsfeed_story_type=regular&pnref=story .

FACEBOOKEVENT-Beograd:
https://www.facebook.com/events/629894957133653/?ref_newsfeed_story_type=regular&pnref=story .


www.zbogombrusli.org
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :