HORNSMAN COYOTE: Promocija albuma "SEVENGREEN"

Datum objave:18.09.2017

Pročitano:2662 puta

Datum održavanja: 18.09.2017

Lokacija: Leila

Ammonite Records ponosno Vas poziva na promociju svog novog izdanja - albuma Hornsman Coyote "Sevengreen". Promocija će se održati u prodavnici ploča i kafeu Leila, u Gospodar Jevremovoj 8, u ponedeljak 18. septembra od 15.00 časova. Tom prilikom, Nemanja Kojić alias Hornsman Coyote premijerno će izvesti uživo nekoliko pesama sa novog albuma.

Beogradski reggae muzičar Hornsman Coyote (Nemanja Kojić) objavio je novi album pod nazivom "Sevengreen" u izdanju Ammonite Records. Posle nekoliko internacionalnih projekata kao i saradnje sa bendom Coyote je samostalno potpisao novi studijski materijal na kom se nalazi 12 pesama. Album prati novi spot za pesmu „Bells of Hate", a ljubitelji Coyotove muzike mogli su da naslute o kakvom je materijalu reč na prva dva singla sa ovog izdanja „Modern Age Slavery" i „I Belive".

 

Hornsman Coyote, Sevengreen, Ammonite Records

- Posle dužeg vremena pevam isključivo u svoje ime, sigurniji u ono što govorim više nego ikad. Na celom albumu ima dosta simbolike, koja je takođe zasnovana na ličnim osećanjima i percepciji... a i nekim činjenicama. Ovo je moj deseti album kao Hornsman Coyote, sedam je moj srećan broj, zelena je boja mira, a "Sevengreen" je ujedno i 50. izdanje Ammonite Records-a, kaže Nemanja Kojić Coyote.

Album je producirao poznati međnarodni tim House Of Ridim specijalizovan za reggae muziku, sa kojima je Coyote već sarađivao na pesmama "Belly of the beast" i "Seems like revolution".

Nakon potpisivanja diskova, umetnik će biti na raspologanju novinarima za intervjue i izjave.

Tokom promocije, disk "Sevengreen" biće dostupan po promotivnoj ceni.

Download/Streaming
http://phonofile.link/sevengreen


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :