Harizmatično osveženje: Losing Stuff and Making Damage

Datum objave:09.12.2019

Pročitano:820 puta

Datum održavanja: 05.12.2019

By: Simona Kanjevac

Lokacija: Beograd

Hvatanje hladne kvake na ulaznim vratima mi je već delovalo simbolično. Moglo bi se baš večeras otvoriti još jedno muzičko poglavlje...

 

Foto: Milica Macanović

Stigla do Cetinjske, užurbano, da bih proverila neka mesta, za koja se ispostailo da tog dana nisu otvorena. Pošto sam juče videla na Anastasijinom profilu enterijer jednog prostora, odlučila sam da ga posetim, prvi put. Neka bude slučajno. Nomadski. Kao stranac.

Ušla sam zato u Bluz i Pivo. Sagledavam prostor, ukrase, zidove i topli raskoš. Smeštam se za jedan „viseći sto”, prvi do bine. Ali „ne mari, ionako verovatno niko neće nastupati četvrtkom”, odgovorim samoj sebi. Naručujem piće, a devojka koja radi me usput upućuje: „Jedino da ti kažem, pretpostavljam da znaš za „muzički dinar”, simbolično se plaća, a večeras nastupa bend”. 

 

Foto: Milica Macanović

 

Uskoro su se pojavili, a oko 21:10 počeli da sviraju i zvučno obogatili prostor.

Odakle oni ovde?

To su momci sa dugogodišnjim muzičkim iskustvom, koji su jednostavno odlučili da – sada sviraju za svoju dušu. Tako je i delovalo. Na bini, harizmatični i rasterećeni, Bane, Zoki, Rakovac i Saša stvaraju neku funk dimenziju koja nas i prostorno i vremenski izmešta iz ovog, ovde i ovakvog grada.

 

Sedeti, uživati i gledati. To je ono što se dodaje u recept za slušanje magije na svakom budućem nastupu benda Losing Stuff and Making Damage. 

 

Foto: Milica Macanović


A da se ne bi izgubila slika događaja ili oštetila slušalačka scena za saznanje o ovom novootkrivenom bendu, Milica Macanović je priredila i nekoliko fotografija koje pokazuju samo neke detalje ovog šarmantnog sastava.

Let's Funk!


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :