Eurosonic Noorderslag potvrdio nove bendove i izvođače

Datum objave:13.10.2016

Pročitano:4668 puta

Datum održavanja: 11.01.2017 - 14.01.2017

The Gift, NEEV, DJ Ride, Gisela Joao, Glockenwise, Memoria de Peixe, :pepercutz i We Bless This Mess – svi iz Portugala – potvrđeni su kao izvođači na Eurosonic Noorderslag (od 11. do 14. januara 2017). Njihovi nastupi biće deo programa Focus on Portugal na ovom festival, koji će predstaviti novu muziku iz južnih zemalja Evrope.

 

Eurosonic Noorderslag

S obzirom da je Eurosonic Noorderslag platforma za evropsku muziku, veoma smo uzbuđenji zbog predstavljanja portugalske muzike – kaže Nuno Saraiva iz WHY Portugal: “Postoji puno dobrih izvođača iz Portugala što znači da je Eurosonicov tim imao težak zadatak da izabere samo neke od njih, kako bi prefesionalcima iz sveta muzike i publici prikaže najbolje portugalske talente.”

 

Eurosonic Noorderslag

Pored njih, takođe će nastupati Himalayan Dalai Lama (CZ), James TW (GB), Jan Swerts (BE), MHD (FR) i salute (AT). Oni će se pridružiti izvođačima koji su ranije najavljeni, a koje je odabrao EBU radio ALMA, Anna of the North, Bandmaster, Baptiste W. Hamon, Be Charlotte, Bohemian Betyars, Cleveland, Drangsal, Der Hunds, Flex Fab, Glowie, Hare Squead, Indian Askin, Inner Tongue, IRAH, Jakob Kobal, Damian Lynn, Marta Ren & the Groovelvets, Mustii, NOËP, Rein, Roosevelt, Stray Dogg, Tepes, Joan Thiele, Ward Thomas, Viagra Boys, Warhaus.

 


Šta je Eurosonic Noordeslag

Eurosonic Noorderslag je glavna paltforma za evropsku muziku gde ćete pronaći buduće muzičke zvezde. Ovaj festival ima dokazani uspeh u pomoći mladim talentima da se probiju na internacionalnu muzičku scenu. Svake godine je rasprodat, a poseti ga više od 4.000 profesionalnih delegate, među kojima su I predstavnici 400 svetskih festival. Eurosonic u svakom izdanju predstavi oko 350 novih izvođača u okviru. 

 

Više informacija: https://www.eurosonic-noorderslag.nl/en/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :