Arsenal Fest dovodi Josipu Lisac u Kragujevac

Datum objave:31.05.2017

Pročitano:2133 puta

Datum održavanja: 21.06.2017

By:Aleksandar Arežina

Lokacija: Kragujevac

Legendarna pevačica Josipa Lisac, u okviru turneje kojom proslavlja 50 godina karijere, na Svetski dan muzike 21. juna (20:00) održaće svoj prvi koncert u Kragujevcu, na Garden Stageu Arsenal Festa 07.

 


Foto: Teodora Ćirić


"Jako se veselim dolasku u Kragujevac na Arsenal festival, na kojem nisam nikada nastupala. Jedno novo iskustvo za mene i prilika za ponovni susret s nekim starim prijateljima", poručuje Josipa.

 

Foto: Teodora Ćirić

 

Čuvena po hitovima kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja" i "Danas sam luda", Josipa će nastupiti 21. juna "nultog", odnosno "bonus" dana Arsenal Festa, na kome 22, 23. i 24. juna sviraju Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Darko Rundek, Skindred, Ana Popović, Buzzcocks i brojni drugi.

 

Foto: Boris Vezmar


Ulaznica za Josipin koncert na Garden Stage-u ("Zastavina bašta") može se kupiti isključivo u Domu omladine Kragujevca (Branka Radičevića 1) i to za samo 500 dinara, ako se na prodajno mesto donese prethodno kupljena ulaznica za jedno ili sve tri večeri Arsenal Festa!!! Bez Arsenalove ulaznice potrebno je izdvojiti 1.000 dinara za kartu za Josipin koncert 21. juna.

Kao specijalni gost ispred Josipe Lisac nastupiće kragujevačka pop-rok grupa Agata.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :