What the fuck are we doing here?

15. 3. 2018.

What the fuck are we doing here?

Datum dešavanja: 09.03.2018

Pročitano:571 puta

Mesto dešavanja: ElektropionirKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Cetinjska 15

Savremena pozorišna predstava koja se bavi fenomenom 'odliva mozgova' - 'What the fuck are we doing here?', biće izvedena u okviru šestog Beogradskog irskog festivala, koji će se održati od 9. do 18. marta.

Ovaj uzbudljivi farsični kabare sa jakom muzičkom komponentom baziran je na ličnim ispovestima autorskog tima i otvara teme perspektive i očekivanja mladih u Srbiji, emigracije, ksenofobije, identiteta i predrasuda u srpskom društvu. Predstava je socijalno angažovana, a u isto vreme i duhovita. Bavi se fenomenom „odliva mozgova" polazeći od činjenice da se svake godine veliki broj mladih i obrazovanih ljudi seli u inostranstvo. Pomenuti fenomen nije samo usko vezan za Srbiju već za celu Evropu.

Autorski tim, na osnovu čijih ispovesti je izgrađena predstava, koja se izvodi na engleskom jeziku, čine: Maja Maletković (rediteljka i glumica), Katarina Janković (dramaturg i glumica), Dunja Sabljić (vizuelni identitet, ujedno i glumica), Željko Maksimović (glumac), kao i Danica Vujošević i Jovan Marić (muzika).


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru