VIS Limunada i Rogi

Veliki prolećni koncert Veliki prolećni koncert Veliki prolećni koncert

VIS Limunada i Rogi

Datum dešavanja: 29.04.2017

Pročitano:259 puta

Mesto dešavanja: Dom OmladineKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Makedonska 22

Info telefon:+381 11 3220127

Godinu dana nakon objavljivanja prvog studijskog albuma, pod naslovom „Limunada“ i niza medijskih i koncertnih nastupa, Vokalno instrumentalni sastav Limunada - VIS Limunada, održaće veliki solistički koncert u sali Amerikana Doma omladine Beograda, u subotu 29. aprila 2017. godine i tom prilikom promovisati novu singl numeru pod naslovom „Kupili smo gramofon“, kojom će upotpuniti celinu prvog albuma.

Ulaznice za koncert moguće je nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim Serbia po ceni od 400 dinara u predprodaji i 500 dinara na dan koncerta.

Video spot za novu singl numeru predstavlja sastav u atmosferi jugoslovenskih TV komedija sa osvrtom na vreme kada se savremena popularna kultura probijala na ovim prostorima. Generacijski i kulturolološki sukob prikazan u komičnoj porodičnoj atmosferi otimanja oko gramofona je komentar na smene trenodova iz kojih se povremeno ističu trajne vrednosti koje grade popularnu kulturu. Režiju potpisuje Staša Tomić, direktor fotografije je Dalibor Tonković, montažer Branimir Živković.

Za koncertnu promociju nove singl numere u Domu omladine Beograda. 29. aprila VIS Limunada publici priprema gala scenski spektakl sa gostujućim izvođačima, koreografskim tačkama, video artom i nesvakidašnjom scenografijom.

Pred nastup VIS Limunada publici će se predstaviti mladi beogradski autor ROGIkoji će nastupiti sa svojim bendom. On sam piše, stvara, aranžira, producira u svojstvenom stilu koji naziva traljavim jazz popom, a ujedno i režira vrlo šarmantne retro spotove za svoje stvari. Rogijev indie rock album „U Međuvremenu“ objavljen je krajem prošle godine a na njemu se, uz dominantan indie zvuk, naslućuju uticaji džeza, bossa nove, fanka i rnb-a, što nesumnjivo otkriva naslušanog autora.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru