Veče crnog humora

19. 2. 2017.

Veče crnog humora

Datum dešavanja: 19.02.2017

Pročitano:792 puta

Mesto dešavanja: Ben Akiba Comedy club & barKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Braće Krsmanović 6

Ove nedelje 19. februara gledaćemo veče crnog humora tokom kog će naši komičari izvoditi najbolje mračne fore. Ako niste osetljivi na škakljive teme, znate da se smejete na sopstveni račun, i generalno vidite smešniju stranu čak i najmračnijih događaja – ovo je veče za vas.


Program ne preporučujemo mlađima od 18.
Nastupaće:
Nikola Silić
Aleksandar Perišić
Nikola Radojlović
Nemanja Živanović
Ana Zlatanović
Ivan Nikolić
Rekli su o sebi:

Ana Zlatanović
Ana Zlatanović je rođena i živi. Ono što neki zovu šizofrenijom, Ana zove “imanjem pseudonima”. Trenutno piše pod imenima Kaja Vidić, Zvezdan Galaksić i Tomislav Nikolić. U stalnom je strahu da će izgubiti posao i morati da se kurva za pogačicu sa čvarcima. A ko je video Anu zna da se ne bi ta pogačica najela.

Nikola Radojlović
Pobedio je na takmičenju Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs-a u decembru 2015. godine u klubu Ben Akiba i od tada počinje njegova karijera stand up komičara. Iza sebe ima više desetina javnih nastupa sa rok bendom San Debelih Žena.

Nemanja Živanović
Nemanja ima dvadeset tri godine i sve što je uradio u njima bi se moglo sažeti u tri mudre reči njegovog oca: e, moj Nemanja. Studirao dva fakulteta, položio isto toliko ispita. Voleo bi da bude vozač ambulantnih kola, ali samo ako neko umire u njima.

Ivan Nikolić
Karijeru započeo kao seoska luda škole “Karađorđe”, ubrzo navikao da mu se smeju kada nastupa, bilo to kasnije na fakultetu, koncertima, krevetu ili sceni. Osim komičara, u organizaciji popunjava mesta šefa obezbeđenja i lokalnog vrača, s obzirom na bogato hipohondarsko iskustvo.

Aleksandar Perišić
Aleksandar Perišić je izdvojio vreme od razmišljanja i nerada na svojih 465117 projekata i predstaviće vam se svojom bogougodnom toplom ljudskom pričom u šaljivom tonu sa pesmom i igrom. U publici traži energiju, saborce sa kojima će humorom da dopre do širih narodnih masa i najvažnije – oca koji ga je ostavio kad je bio mali.

Nikola Silić
Borac protiv ljudske gluposti od kako je saznao da ljudi zovu vidovnjake, izbegavaju crne mačke, kunu se u horoskop, misle da fudbal nije namešten i ponavljaju svima omiljenu narodnu “Da, moj (član šire familije) je bio (zanimanje), ja sam samim tim stručnjak na tu temu”.

Cena ulaznice: 250 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru