Devet 2020

Rise up

30. 10. do 03. 11. 2020.

Rise up

Datum dešavanja: 30.10.2020

Pročitano:70 puta

Mesto dešavanja: O3one Art SpaceKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Gavrila Principa 16

Konkurs BFW Instashot kontinuirano promoviše mlade, neafirmisane fotografe čiji talenat čini vidljivim široj javnosti. Svake sezone tim BFWa odabere jednog od mladih fotografa koji se istakao svojim radovima tokom snimanja na BFWu.

Pobednika konkursa BFW Instashot za proteklu sezonu je Nemanja Vojnović, u virtuelnom svetu poznatiji kao Sky Photpgraphy.

BFW nastavlja promovisanje neafirmisanih umetnika kroz Nemanjinu prvu izložbu fotografija - RISE UP. Izložbenu postavku je moguće pogledati u galeriji Ozon u okviru Dorćol Paltza od 30. oktobra do 3. novembra 2020. Izložba će imati i svoje on line izdanje odnosno eidtovanu verziju svega onog što će se dogadjati na svečanom otvaranju sa naglaskom na video rad koji Nemanja posebno sprema za ovu priliku. Sigurni smo da če i ova digitalna verzija dočarati atmosferu sa same izložbe i dati pravu sliku o Nemanjinom talentu i kvalitetu njegovih fotografija.

Inače i svi dosadašnji pobednici ovog konkursa svoj talenat i ljubav prema umetničkoj fotografiji demonstriraju kroz angažovanje od strane brojnih agencija, eminentnih modnih časopisa, influensera i grade uspešne karijere.

Zato BFW i ove godine nastavlja sa BFW instashot konkursom, koji će zbog posebnih mera ove sezone biti pozivnog karaktera.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru