Repetitor

Repetitor

Datum dešavanja: 01.06.2018

Pročitano:1193 puta

Mesto dešavanja: SKCKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Kralja Milana 48

Info telefon:+381 11 3602009

Repetitor priprema do sada najveći koncert u Beogradu!
1. juna nastupiće u bašti SKC-a i obeležiti značajan jubilej - 10 godina debi albuma!

***
Ulaznice će biti dostupne od srede, 11. aprila, po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIXa, DD Ticketsa, u FELIX Shop, TC Sremska I sprat, i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b).

Redovna cena ulaznica nakon superpromo perioda koštaće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta, na ulasku u baštu SKC-a
***

,,Sve što vidim je prvi put" poručila je grupa Repetitor debi albumom. Deceniju kasnije skoro je neverovatno koliko energije ova furiozna beogradska trojka i dalje ima. Kao da je nisu trošili, već skupljali. Kao da se eksplozija ponavlja sa svakim njihovim izlaskom na binu.

Povodom desetogodišnjice izlaska albuma koji je promenio tok razvoja nove srpske scene, eksplozija prerasta u nuklearni udar.

REPETITOR ĆE 1. JUNA NASTUPITI NA SVOM DO SADA NAJVEĆEM SOLISTIČKOM KONCERTU U BEOGRADU - U BAŠTI SKC-A. I ne slučajno baš tamo:

,,U to vreme, 2008, SKC je bio mesto na koje su ljudi dolazili po inerciji na koncerte, čak i na nepoznate bendove. Tu smo svirali sedam puta za prve tri godine postojanja benda, što je mnogo doprinelo da dođemo do publike", seća se Boris Vlastelica i dodaje:
,,Želimo da prodrmamo temelje SKC-a, i da oživimo njegovu najbolju stranu!"

A da prodrma Repetitor najbolje zna!

,,Niti jedan band na Balkanu (ovom južnoslavenskom) već dugo nije uspio ovako jednostavno, iskreno, žestoko a opet šarmantno uobličiti svoje frustracije i ispljunuti ih", pisala je terapija.net pre 10 godina i već tad je prepoznata energija koja nastavlja da osvaja svet.

Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru