Refleksija

Gradska opština Stari grad i Udruženje Centar za društvenu akciju iz Beograda

18. 1. 2018.

Refleksija

Datum dešavanja: 18.01.2018

Pročitano:311 puta

Mesto dešavanja: ParobrodKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Kapetan Mišina 6a

Info telefon:+381 11 4142163

U  četvrtak, 18. januara u 20h otvaranje izložbe fotografija “Refleksija” u UK Parobrod, Kapetan Mišina 6a.

Gradska opština Stari grad i Udruženje Centar za društvenu akciju iz Beograda su organizovali nagradni foto konkurs na temu Refleksija (refleksija arhitekture, kulture, istorije, življenja, emotivnog stanja) za mlade od 15 do 30 godina.

Izložba je nastala kao težnja da podržimo talentovane pojedince u njihovom ličnom i profesionalnom razvoju i stvorimo uslove za aktivno učešće mladih u kreiranju kulturnih sadržaja u našoj zajednici, te otvorimo lokalne institucije kulture za programe mladih umetnika.

Centar za društvenu akciju je udruženje građana koje se bavi unapređenjem položaja i kvaliteta života mladih, stvaranjem uslova za aktivno učešće građana u društvenim procesima, povećanjem nivoa socijalne uključenosti i razvojem socijalnog preduzetništva.

NAGRADE:

Stručni žiri u sastavu Zvezdana Marjanović, dipl grafički dizajner, Bojana Vujaklija, master fotografije i Fedor Munižaba, dipl. filmski i tv snimatelj su izabrali 40 najboljih fotografija na osnovu kompozicije, originalnosti, krativnosti i sveukupnog utiska, koje će se naći na izložbi u UK Parobrod i gde će biti proglašena i nagrađena tri najbolja rada. (1.nagrada 30.000 dinara, 2.nagrada 20.000 dinara, 3.nagrada 10.000 dinara).

Na konkursu je učestvovalo preko 300 mladih neafirmisanih umetnika, sa preko 1000 radova.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru