Pasta Ricco

Pod vodom

Ivana Živić

14. 7. - 12. 8. 2017.

Pod vodom

Datum dešavanja: 14.07.2017

Pročitano:2179 puta

Mesto dešavanja: Galerija DrinaKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Andrićev venac 4

U petak 14. jula od 20 časova u galeriji Drina na Andrićevom vencu br. 4, umetnost Ivane Živić pružiće nam rashlađenje u ovim vrelim letnjim danima. Izložba najnovijih radova ove umetnice nosi naziv “Pod vodom” i trajaće do 12. avgusta 2017. godine.

Ivana Živić je poznata našoj publici po evokativnim slikama bogatih enterijera pod vodom, kojima se gipko kreće figura plivačice. Njene radove je videla publika na preko 14 samostalnih i 40 grupnih izložbi kod nas i u inostranstvu, kao i na brojnim umetničkim rezidencijama, između ostalog Cite Internationale des Arts u Parizu, GLO’ART u Belgiji 2015 i 2017, i drugima.

 

Živićeva je diplomirala i magistrirala slikarstvo na FLU, od kada je prisutna na internacionalnoj sceni sa preko 16 samostalnih i 40 grupnih izložbi. Dobitnica je većeg broja nagrada za slikarstvo i crtež (od čega izdvajamo drugo mesto fonda Vladimir Veličković 2016). Njeni radovi se nalaze u mnogobrojnim privatnim kolekcijama širom sveta.

Galerija Drina vas poziva da na otvaranje dođete kostimirani u maniru vodeno-letnjih aktivnosti. Najmaštovitija kreacija biće nagrađena. Tokom trajanja izložbe posetioci će moći da probaju sladoled Pod vodom, posebno kreiran za ovu izložbu u saradnji sa I Scream Rolls.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru