OXIA

OXIA

Datum dešavanja: 22.04.2017

Pročitano:1248 puta

Mesto dešavanja: Magacin DepoKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Travnička 3

Vest koja će definitivno obradovati klabere je povratak miljenika srpske publike Oxie na domaći teren – on će biti treće ime koje će stati za DJ pult PLAY žurki 22. aprila u Magacin Depou. Oxia je dugogodišnji miljenik domaće publike kom je Beograd “drago mesto zločina”, pa nije slučajno što je baš on “treća sreća” PLAY postave, nakon Debore de Luce i Jay Lumena.
Olivier Rejmond poznatiji kao Oxia je definitivno jedan od DJ-eva kome se prestonička publika uvek iznova raduje. Ovaj Francuz je počeo da miksuje već sa 15 godina, a da producira već davne 1991. Godine. Iz njegovog studia izašli su hitovi “Harmonie”, “Whole Life” ili “Housewife” u kolaboraciji sa Miss Kittin, a legendarni “Domino”, sada već klasik sa preko 17 miliona pregleda samo na YouTube-u, je neizostavna traka na playlisti svakog ozbiljnog DJ-a. Oxia iza sebe ima dva albuma –“24 HEURES” i “Tides of Mind”, a svoje singlove i remikse izdavao je za Goodlife, Noir Music, Terminal M, Intec i mnoge druge, a 2016. Je pokrenuo i svoju etiketu “Diversions Music” kojom, kako joj samo ime kaže, želi da obuhvati najrazličitije varijacije na techno i house teme i da pruži publici zvuk koji je različit, ali ujedno i “muzika koja dodiruje dušu”. Svoj stil opisuje kao “groovy techno” koji karakterišu basovi i poneki prozračni vokal, koji čine odličnu podlogu za ples do zore.
Karte za PLAY žurku možete da nabavite po specijalnoj promo-ceni od 690 RSD za obične i 1500 RSD za VIP karte, na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta ddtickets.com.

SPECIAL PROMO – 2 za 1
Ukoliko kupujete karte za Jay Lumena, koji će nastupiti na PLAY žurci 24. marta, možete da iskoristite specijalnu akciju i da za samo 1190 RSD dobijete kartu i za narednu PLAY žurku na kojoj će nastupiti Oxia 22. aprila. Pojedinačne karte za PLAY by JAY LUMEN su u prodaji za 990 RSD za obične i 1500 RSD za VIP karte, a promo-karta za dve žurke je 1190 RSD i biće dostupna samo još dve nedelje.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru