Barutana klub Beograd

Nikola Čuturilo

Nikola Čuturilo

Datum dešavanja: 03.06.2022

Pročitano:49 puta

Mesto dešavanja: Dom OmladineKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Makedonska 22

Info telefon:+381 11 3220127

Nikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće koncert u Domu omladine, u sali Amerikana, 03. Juna sa početkom u 21h, a 10. juna u Domu kulture u Novom Sadu.

Ovom prilikom Nikola Čuturilo će sa svojim bendom promovisati visoko hvaljeno aktuelno izdanje, album pod nazivom „Priče iz Depoa“, koji u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičkog zvuka rok muzike.

Jedinstvenost ovog muzičara srpske rok scene, odražava se i u izuzetno visokom nivou prezentacije autorske muzike na živim nastupima, snažnoj energiji I odličnoj atmosferi.

- Pripreme za koncert su već u toku, ništa ne želim da prepustim slučaju jer želim da omogućim totalno uživanje i radovanje, kako sebi tako i svim drugarima na bini. - kaže Nikola i dodaje - To je najvažniji preduslov da damo ono najbolje od sebe i budemo na visini zadatka”-

Pored izbora pesama sa poslednjeg albuma, bogata karijera biće predstavljena i izabranim pesmama i sa prethodnih izdanja; Nikoli i bendu na pozornici će se pridružiti muzičari koji su učestvovali na snimanju posednjeg albuma, a biće i nekolikoiznenađenja.

Koncert počinje sa mladom grupom Vreme čuda, koja će predstaviti nekoliko pesama sa svog istoimenog debi albuma.

Nikola takođe ističe:
- Moja je želja kao i uvek da sa ljudima u publici podelim radost, energiju, iskrenost i nadu. Svako ko bude sa nama 03.06. u Amerikani dobiće od mene sve što mogu bez zadrške i kalkulacije. -

Ulaznice na linku Tickets.rs po ceni RSD 1200.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru