Metodi Hristov :: Olivier Giacomotto

Metodi Hristov :: Olivier Giacomotto

Datum dešavanja: 13.01.2017

Pročitano:2402 puta

Mesto dešavanja: Magacin DepoKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Travnička 3

Imamo to zadovoljstvo da već sada najavimo prvu Raveolution žurku u predstojećoj godini – prestonički klaberi imaće priliku da Srpsku novu godinu proslave uz Metodi Hristova i Olivier Giacomotto-a u Depou!

Karte za ovaj događaj puštene su u prodaju po promo ceni od 690 dinara, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com.

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jedan od miljenika prestoničkih klabera. Neguje jedinstven stil po kom je prepoznatljiv, a u centar pažnje došao je 2014. kada je izdao traku Step Outside koja je oduševila ljubitelje tech-house zvuka širom sveta. Metodi potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music i mnogih drugih, a poznat je po tome što pravi mnogo svoje muzike, kojoj posveti bar 50% svakog svog seta.

Olivier Giacomotto već desetak godina nastupa širom sveta i oduševljava ljubitelje tech-house melodija. Zajedno sa John Aquavivom ima i svoju etiketu Definitive Recordings. Giacomotto osim za odličnog DJ-a važi i za vrsnog producenta, tako da je sarađivao sa mnogim poznatim imenima i etiketama poput Suare, Noir-a, Get Physical, Definitive, Plus 8, Great Stuff, Knee Deep In Sound i mnogih drugih.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. 


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru