Barutana klub Beograd

Letu Štuke i Đorđe Miljenović

Letu Štuke i Đorđe Miljenović

Datum dešavanja: 15.05.2022

Pročitano:190 puta

Mesto dešavanja: BarutanaKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Donji Grad, Kalemegdan

Info telefon:+38164 5666 889

Letu Štuke i Đorđe Miljenović će 15. maja 2022 godine sa početkom u 20:00 časova održati veliki koncert u kultnom klubu Barutana, na Kalemegdanu.

 

Na istom mestu u 17. veku sagrađen je magacin za skladištenje baruta koji je korišćen u mnogobrojnim bitkama za odbranu Kalemegdana, a ovaj put se na Kalemegdanu vodi bitka za dobar zvuk, kvalitetan provod i muziku uz dva renomirana balkanska izvođača i svi ste pozvani kako bi bili svedoci zvučnog, vizuelnog i koncertnog spektakla koji do sada nije viđen, s obzirom na to da će vas kroz noć sa svojim hitovima voditi Letu Štuke i Đorđe Miljenović sa svojom super grupom.

 

Letu Štuke obeležavaju 20. godina od izlaska svog debi albuma, koji je ove godine i doživeo svoje vinilno izdanje i koji ih je odmah po svom izlasku, pre četvrt veka vinuo u prvu ligu alternativnih sastava. Reč publike, ali i kritike je odavno rekla svoje.

 

Đorđe Miljenović takođe nije ostavio ravnodušnu publiku sa objavljivanjem svoja dva albuma ”Amovi” i ”Sam pao sam se ubio”sa kojima je zacementirao svoj položaj kao jedan od najkvalitetnijih i najzrelijih autora na Balkanu, ali ovaj put kroz rokenrol zvuk. Kritika je takođe sa oduševljenjem dočekala ove albume, ali i koncerte koji su usledili. Dovoljno, zar ne? I više nego dovoljno da 15. maja u 20:00 časova budete u Barutani i prepustite se hitovima koji se pevaju u dahu i na sav glas.

 

Karte za predstojeći koncert mogu se nabaviti putem sajta gigstix.com Prvih 200 će imati promotivnu cenu u iznosu od 1200 dinara, u pretpordaji će iznositi 1500, dok će na dan koncerta cena iznositi 1800 dinara. Čekamo vas. 


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru