half x No Sleep Festival 2019

8.11. - 10. 11. 2019.

half x No Sleep Festival 2019

Datum dešavanja: 08.11.2019

Pročitano:490 puta

Mesto dešavanja: HalfKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Bulevar Vojvode Bojovića 10

Pridruži se besanom vikendu u prestonici jer na No Sleep Festival u klubu half stižu vrhunski setovi vodećih svetskih imena i nadolazećih zvezda!

Program kreće u petak, 8. novembra, gde će nastupati imena među kojima su jedna od najoriginalnijih muzičarki savremene domaće scene Kezz, majstorica veselog underground zvuka DJ Natasha (Subotica, Serbia), domaća zveda microhouse scene i rezident našeg kluba Stoilku i poznati promoter CMOK projekta, DJ i producent Runy.

Drugo veče festivala, 9, novembra, obeležiće DJ eklektičnog pristupa muzici Djedjotronic čiji stil odlikuje poigravanje "futurizma" i "retra" što ga je uvrstilo među favorite kolega kao što su Marcel Dettman, Paula Temple i Dave Clarke, a već godinama je istaknuti član i Boysnoize Records porodice za koju je izdao nekoliko EP izdanja i svoj prvi album. Pečat na čitavo veče ostaviće i tandemski nastupi, među kojima je i back-to-back dva beogradska imena klabing scene Чорбика / Chorbika i Bagheera, dolazak talentovanog techno dvojca brÅk, kao i set Sumatran b2b Flip.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru