FILMSKI FRONT: Pređi na sledeći level

26.10. - 29.10.2016.

FILMSKI FRONT: Pređi na sledeći level

Datum dešavanja: 26.10.2016

Pročitano:889 puta

Mesto dešavanja: Novi SadKomentari: 0

Festival malih i nazavisnih filmskih produkcija FILMSKI FRONT, biće održan po 14. put u Novom Sadu, ove godine pod sloganom “PREĐI NA SLEDEĆI LEVEL”. Od 26. do 29. oktobra u velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada ljubitelji nezavisnog filma imaće priliku da pogledaju filmove iz Srbije, regiona i sveta.

 

Po odluci reditelja Filipa Markovinovića, ovogodišnjeg selektora, u zvaničnoj selekciji festivala našla su se ukupno 54 filma, od oko 1000 pristiglih radova. Publika će imati priliku da pogleda filmove koji su bili prikazani na prestižnim festivalima u Berlinu, Roterdamu, Kanu, na Sandensu kao i na mnogim drugim značajnim festivalima. Pored filmova koji su već osvojili prestižne nagrade na evropskim i svetskim festivalima, kao i kandidata za studentskog Oskara, biće i nekoliko premijerno prikazanih filmova. Igrani, animirani, dokumentarni i eksperimentalni filmovi zajedno će se boriti za nagradu stručnog žirija kao i nagradu publike. Ulaz na sve festivalske programe je besplatan!

Ne igraj po pravilima, zaigraj se, pobedi i postavi ih sam. Ne prekidaj igricu, dođi na FRONT i “Pređi na sledeći level”.

Za više informacija posetite sajt www.filmfront.rs


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru