E-Play

E-Play

Datum dešavanja: 14.09.2019

Pročitano:242 puta

Mesto dešavanja: KnapKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Đušina 5

E-PLAY
KNAP CLUB
/ Kuglaš /
Đušina 5, Beograd

SUBOTA
14. SEPTEMBAR
22 H
_______________________

21 H Vrata
22 H E-PLAY
01 - 04 H After&Loud
_______________________

Karte / 500RSD
Prodajno mesto:
Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd

Vrata / 600RSD
After 01H / 300RSD
_______________________

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.
Sastav E-play iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “Dan muzike”, pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću…). Muzika ovog benda nalazi se u filmovima: Munje, Potraga za srećkom, Zduhač znači avantura.
Bend E-play je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hito-vi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”. Tokom proteklih godine pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i “Megafon” nagradu za najbollji singl godine. Iako ima preko 3 miliona pregleda na youtube“Divan dan” spada u najomiljenije pesme kada je u pitanju koncertno izvođenje ovog sastava.
U aprilu 2018. godine ovaj bend izbacuje album “Sloboda” i ostvaruje veliki broj pozitivnih kritika kako medija tako i publike. Na svim godišnjim listama najboljih albuma iz 2018. godine “Sloboda” se nalazi u prvih 5. Drugi singl sa albuma “Sloboda” pod nazivom “Srešćemo seneki drugi put “ dobija ponovo Megafon nagradu za singl godine. Radio 202 dodeljuje drugo mesto za najbolji singl godine 2018. za isti singl. Album je nominovan i za album godine za Rok godišnjak za 2018.godinu, a takodje su bili u nominaciji za “Najbolju rok numeru” MAC nagrada u beogradskoj Areni u organizaciji SKY MUSIC-a.
Diskografija:
• E-Play (2000. MCM)
• Crime (2005. PGP RTS)
• Drago mi je da smo se upoznali (2009. CINEMA CITY)
• Obični ljudi (2013. MIKSER)
• Sloboda (2018. LONG PLAY)


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru