Blender presents Ricardo Villalobos

Blender presents Ricardo Villalobos

Datum dešavanja: 15.06.2018

Pročitano:3839 puta

Mesto dešavanja: Rov Kod Vojnog Muzeja Komentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Kalemegdan

Posle prošlogodišnje meteorske kiše bukinga od kojih je svima zastajao dah, Blender je pripremio novo iznenađenje.
Sa ponosom vam predstavljamo ime nakon čijeg najavljivanja ostaje samo pozitivan muk, Beograd će konačno 15. juna u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu imati priliku da čuje velikog Ricardo Villalobosa.

Ricardo Villalobos rođen je 1970. godine u Čileu i nakon tri godine, zajedno sa porodicom seli se za Berlin, gde i danas živi. Sa svojih 10, 11 godina počeo je da svira kongo i bongo. Iako je mnogo voleo muziku, sebe nije video kao ozbiljnog muzičara. Od malih nogu bio je veliki fan Depeche Mode-a, prateći ih po njihovim evropskim turnejama. Krajem osamdesetih kreće da se bavi elektronskom muzikom. Inspiriše ga zvuk benda Depeche Mode, ali i drugih artista poput Daniel-a Miller-a, Thomas-a Melchior-a, Baby Ford, Daniel-a Bell-a i Andrew-a Weatherall-a, kao i ritmična muzika Južne Amerike. Di-džejingom Ricardo je počeo da se bavi za vreme studija, iz ličnog zadovoljstva. Osnovao je svoj prvi lejbl "Placid Flavour" 1993. godine, koji je doživeo neuspeh. Prvu ploču izdao je za nemačku izdavačku kuću "Playhouse" 1994. godine, dok di-džejingom profesionalno počinje da se bavi 1998. godine.

Danas je Ricardo Villalobos globalno poznat po svom specifičnom zvuku i važi za pravog majstora minimal techno i micro house pravca.

Karte u prodaji od 14. marta putem mreže Eventim Serbia i GIGS TIX.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru