Art of Raw

Katarina Simović

23. 3. 2017. 

Art of Raw

Datum dešavanja: 23.03.2017

Pročitano:269 puta

Mesto dešavanja: Ben Akiba White Lounge & Art GalleryKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Braće Krsmanović 6

U četvrtak, 23. marta, održaće se prva samostalna izložba Katarine Simović.

Katarina Simović, rođena 26.03.1993. u Užicu je mlada, afirmisana umetnica, koja je na završnoj godini studija književnosti u Beogradu. Pored književnosti, počela je da se bavi i fotografisanjem nagih ženskih tela i predstavljanje njihovih egzistencijalnih stanja. Od 2015. radi za kanadsku firmu u kojoj izlaže i prodaje svoje fotografije.

Kako ona navodi, ceo koncept izložbe "Art of raw“, zasniva se na konceptualno prikazivanju ženskog tela u biti, ali i takođe potpunog prihvatanja sopstvenog tela i prihvatanje njegove nesavršenosti. Umetnost ženskog tela počinje jako davno, gde su žene prvenstveno bile muze i inspiracije velikanima umetnosti širom sveta. Sinkretičnost spajanja nespojivog u jednom biću kao što je žena, dovodi do bezbroj pitanja, ali i odgovora.


Žena je uvek žena i njeno telo je uvek perfekcija. Ne postoje mane niti nesavršenosti, već samo sveopšta ljubav prema svim svojim ranim,srednji i poznim periodima života. Sve su jedinstvene na svoj način i u tome je čar svega što se stvara. "Art of raw“ ima zamisao da odgonetne sve zagonetke, jer Pandorine kutije se uvek sporo otvaraju, zar ne?

Otvaranjem Pandorine kutije, kreće i rođendanski party, jer ona uskoro puni 24. godine! Za DJ pultom, biće mlada dama, Nevena Jeremić, koja će noć pretvarati iz sna u javu!


Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru