Apgrade Weekend in June!

Apgrade Weekend in June!

Datum dešavanja: 01.06.2018

Pročitano:3050 puta

Mesto dešavanja: BarutanaKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Donji Grad, Kalemegdan

Info telefon:+38160 310 4774

Dvodnevne promo ulaznice u prodaji!
Early Bird 2-day Tickets on sale!

Parter / General Admission: 1590 RSD
VIP Terrace: 2290 RSD

*Jednodnevne ulaznice biće u prodaji dosta kasnije i njihov zbir će biti značajno viši od aktuelne cene dvodnevnih ulaznica.

**Dvodnevne ulaznice menjaju se za vikend narukvice pre ulaza i nisu prenosive na druga lica.


Online sales with payment cards (English):
http://www.eventim.rs/en/tickets/apgrade-weekend-04-beograd-barutana-1031797/performance.html


...............................

Apgrade Weekend ove godine dva puta, u junu i septembru!

U protekle tri godine Apgrade Weekend bio je rezervisan za prve septembarske dane kao svojevrsno finale sezone velikih muzičkih događaja pod otvorenim nebom. Posle tri izdanja u kojima smo gledali lidere elektronske scene kao što su Sven Vath, Richie Hawtin, Solomun, Amelie Lens, Dixon, Tale of Us i brojni drugi, naredno, četvrto po redu izdanje održaće se na samom početku letnje sezone 1. i 2. juna u Barutani! U dobro poznatom terminu, od 6. do 8. septembra, uslediće i peti po redu Apgrade Weekend, tradicionalno smešten u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

Za novo, junsko izdanje već je poznata je i kompletna postava, pa u Barutani istog vikenda nastupaju Kristian Beyer u DJ formatu famoznog nemačkog tandema Âme, tehno inovator Ostgut Ton etikete i rezident Berghaina Answer Code Request, vicešampion poslednje RA liste i glazgovski mjuzikmanijak Jackmaster, te francuska elektro diva čiji zvuk danas ponovo dominira svetskom scenom - Miss Kittin! Ubitačni junski sastav, sabran u jednom vikendu, pojačaće i domaći igrači Marko Milosavljević i Feloneezy, a ograničena količina dvodnevnih, vikend ulaznica po prvoj ceni od 1590 din za Parter i 2290 din za VIP Terasu, od danas je u prodaji na svim blagajnama širom Srbije i regiona, te putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs.


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru