Apgrade Festival 2019

Apgrade Festival 2019

Datum dešavanja: 12.09.2019

Pročitano:776 puta

Mesto dešavanja: Luka BeogradKomentari: 0

Grad:Beograd

Omiljeni beogradski festival elektronske muzike u petoj godini postojanja prelazi na novu, atraktivnu lokaciju i donosi najjači repertoar do sada! Novo izdanje Apgrade festivala u Luci Beograd predvode najtraženiji svetski hedlajneri - Tale Of Us, Laurent Garnier, David August, Mathew Jonson i Helena Hauff.

U ešalonu izvođača koji sledi nalaze se Fjaak, Skee Mask, Paquita Gordon, R.O.S.H. kao i brojni predstavnici naše scene - pored ostalih, miljenici publike Tijana T, Kristijan Molnar i Regen. I to nije sve, nova imena strane i domaće elektronske scene iz dana u dan se pridružuju lajnapu, a već tokom proleća nas očekuje još uzbudljivih Apgrade najava!

Ograničen broj četvorodnevnih kompleta, dostupnih samo u prvom prodajnom ciklusu, pored glavnih festivalskih dana, najbržim klaberima obezbediće ulaz i na specijalno veče zatvaranja u prostoru ograničenog kapaciteta i sa posebnim programom koji će tek biti otkriven. Prodaja počinje u petak 19. aprila na svim blagajnama i onlajn servisima GIGS TIX i Ticketvision po prvim, promotivnim cenama od 2390 RSD za standardni i 3590 RSD za VIP komplet.

Nakon četiri izdanja u istorijskom ambijentu Beogradske Tvrđave, predstojeći Apgrade festival održaće se u prostorima produkcijski izazovnog i vizuelno impresivnog kompleksa Luke Beograd. Nove koordinate nisu samo lokacijske već i programske – Apgrade će se odvijati na više bina, obuhvatiće i dnevne sadržaje, a trajanje je produženo na četiri dana. Na novom mestu, pod vedrim nebom i ispod industrijskih krovova, Apgrade postaje tačka na kojoj se u viziji nove elektronske budućnosti susreću Dunav i industrijsko okruženje betonskih hangara i čeličnih kranova.

Dosadašnja izdanja septembarskog Apgrade-a, vrhunca sezone letnjih festivala u regionu, obeležili su nezaboravni setovi velikana scene kao što su Solomun, Richie Hawtin, Sven Vath, Amelie Lens, Maceo Plex, Dixon, Miss Kittin, Modeselektor, Michael Mayer.

Budite najvažniji deo ovogodišnjeg četvorodnevnog poduhvata i novog Apgrade poglavlja i dođite da izgradimo zajednički muzički svet u Beogradu od 12 do 15. septembra 2019. godine, u Luci Beograd!

Za vesti o novim gostovanjima, pratite nas i na Instagramu.
Aftermovies prethodnih Apgrade događaja, podkasti i intervjui su na www.apgrade.org


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru