Pasta Ricco

12. FIST - #CIRKUS

Studenti Fakulteta dramskih umetnosti

23. 3. - 26. 3. 2017. 

12. FIST - #CIRKUS

Datum dešavanja: 23.03.2017

Pročitano:585 puta

Mesto dešavanja: BeogradKomentari: 0

Grad:Beograd

Studenti četvrte godine Katedre za menadžment i produkciju pozorišta radija i kulture Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, tradicionalno i ove godine organizuju 12. po redu Festival internaiconalnog studentskog teatra (FIST) od 23. do 26. marta. Tema ovogodišnjeg FIST-a je #CIRKUS!

 

Od 23. do 26. marta na lokacijama kao što su Dorćol Platz, Bitef teatar, UK ‘Vuk Stefanović Karadžić’, Kulturni centar ‘REX’, UK ‘Parobrod’ publika će imati prilike da prati šest takmičarskih predstava iz Evrope, kao i dve predstave u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti.

Pored toga, posetioce Festivala 24, 25. i 26. marta u Dorćol Platzu od 17h očekuje i tribinski program, edukativni program u oblasti psihodrame i PLAYBACK teatra 23. i 24. u UK ‘Parobrod’, ali i dvodnevni program za najmladje - FISTić u Pozorištu lutaka ‘Pinokio’ 23. i 24. marta.

Nakon Delikatesnog ponedeljka u KC Gradu, i promotivne tribine ‘Rodni odnosi na kulturno-umetničkoj sceni Srbije’ u Društvenom centru ‘Oktobar’, odbrojavanje do 12. Festivala internacionalnog studentskog teatra biće nastavljeno promotivnom žurkom u Baru 20/44 (Skadarska 40c) u četvrtak 16. marta, a za pultom će se naći Johana (BandaPanda), Ali & Doo (Beyond House).

Više informacija na Facebook eventu


Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru