Barutana klub Beograd

IRON MAIDEN

 IRON MAIDEN

Datum dešavanja: 24.05.2022

Pročitano:584 puta

Mesto dešavanja: Štark ArenaKomentari: 0

Grad:Beograd

Adresa:Bulevar Arsenija Čarnojevića 58

Info telefon:+381 11 3077786

Štark Arena će 24. maja 2022. biti pretvorena u “Senjutsu” svet i hiljade ljudi će biti deo muzičke iluzije koju Mejdeni kreiraju već 46 godina tokom kojih su izdali 34 albuma, 15 studijskih albuma, 11 živih albuma, četiri ER-a i šest kompilacija. Svet su osvojili još tokom 80-tih godina prošlog veka, kada su imali i prvi koncert u Beogradu. Iako je domaća publika do sada imala priliku da ih sluša šest puta, svaki koncert je bio poseban izazov i za bend i za publiku.


Vest koja je mnogima zagrejala srce u ovim hladnim danima jeste priča o Udruženju penzionera iz Paraćina, čiji članovi su poželeli da dođu na koncert, jer je Iron Maiden bend njihove mladosti. S obzirom da je interesovanje veliko Udruženje će za svoje članove organizovati besplatan prevoz, a mnogi od njih žele da povedu i svoju decu i unuke. Mejdeni su jedan od retkih bendova koji fanovi decenijama slede i bez obzira na godine života ostaju verni njihovom tvrdom zvuku.


Aktuelnu turneju Legacy of the Beast do sada je videlo skoro 2.000.000 ljudi, a 24. maja u Štark Areni će biti samo 15.000 mesta. Zato ne propustite da budete deo hevi metal događaja 2022. godine!


Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Najavi dešavanje

Kontakt osoba

Napomena: Redakcija zadržava pravo odabira događaja koji će se objaviti u kalendaru