Smrtonosno dobra žurka sa Nicole Moudaber

Katarina Vlasak - Pro Rejverka,
29 Mart 2016, 22:29
Komentara0
Pročitano:1815 puta

Razmišljajući kako da započnem ovaj review otišla sam da žbirnem Instagram profil „kraljice mračnog techno zvuka“ i videla komantar koji je ostavila uz kratak video svog nastupa „Last night was lethal at Magacin Depo“.

 

Smrtonosno dobra žurka sa Nicole Moudaber

 

Nekako mi se čini da je ova žurka bila baš, kako bih rekla „ceo fazon“. Organizaciono, tu nema šta mnogo da se govori, ljudi u okviru Ugs Pro-a su nas, slobodno mogu da kažem već malo i razmazili, navikli smo da što se tiče same organizacije sve fercera od ulaza, garderobe, svetla i onog najvažnijeg, zvuka, stvarno je sve bilo besprekorno.

 

Nicole je vrtela uglavnom ono što se i očekivalo jer sa njom koliko sam ja slušala i gledala njene mixeve nema nekih većih varijacija, ali ono što mi se svidelo je to što uz taj suvi mračni techno po kojem je poznata, savršeno je i tajmingom taman na vreme šarala ritmičnim trakama koje su osvežavale atmosferu taman onoliko koliko je i bilo potrebno.

 

Što se ekipe tiče, fanovi i ostala publika koja je tu možda došla samo zbog toga jer su čuli da je ona „vrh“, svi su se u potpunosti uklopili u istoj bitaži i Depo je stvarno goreo. Nije me mrzelo pa sam se malo progurala da vidim kako je u prvim redovima, haos, ušla sam u oblak pozitivne energije, stvarno mi se tako činilo i i dalje imam tu sliku u glavi, veseli ljudi, đuskaju sa osmesima na licu i raspoloženi za razmenu lepe energije.

 

Iskreno, ova za mene nova, publika na sceni do skoro koliko sam ja imala prilike da vidim nije baš kapirala techno niti ih je nešto posebno zanimalo da saznaju neku informaciju o DJ kojeg idu da čuju, više se ide zbog samog hajpa koji se napravi oko neke žurke....Ali ovog puta, iskreno, stekla sam utisak da se stvari lagano menjaju, publika se sve više zanima za izvođače koji dolaze i lagano se edukuje. To se može isto videti po pratiocima Lee Dobričić koja ima, mogu slobodno da kažem svoju privatnu armiju poštovalaca njenog zvuka, one koji ostaju do poslednjeg minuta svakog njenog seta. Ako se nastavi ovim tempom, možda i postoji mogućnost da beogradska scena ponovo nekada u budućnosti dobije ponovo pravu rejv publiku.

Komentara (0)
Napiši komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :